szkiel Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 W dniu 1.04.2023 o 16:17, Typical Stachu napisał: Początek streama: 17:00 Kanał: https://www.twitch.tv/typicalstachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkiel Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Strasznie ci to poszło nie wiedziałeś co i jak. Pełna Amatorka .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brawurrrra Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 W dniu 2.04.2023 o 18:12, szkiel napisał: Strasznie ci to poszło nie wiedziałeś co i jak. Pełna Amatorka .... A co? Problem z tym, że stream nie był z Bursztyna? Całkowicie Cię rozumiem szkiel 🙂 Słabo Stachu słabo, popraw się 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limit3d Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Mała zapowiedź wędkarstwa muchowego? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrakadabur Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) A ja mam pytanie 😄 Czy ktoś z was wie co to za mechanizm działa na morzu, który przegryza przypony np 190kg podczas holowania jakiejś małej rybki. Zdarzyło mi się to już kilkukrotnie, ale zawsze w jakiś większych odstępach czasu, a ostatnio mam to dzień po dniu i zaczyna być to lekko denerwujące. Jak jakaś większa rybka weźmie i się popełni błąd no to przypon ulega zerwaniu lub czasami rybka weźmie i przegryzie ale tu jest przypadek kiedy mam już zaczepioną jakąś małą rybkę i podczas holu nagle jest "pśtąg" i przypon został przegryziony ? przez kogo ? witlinka ? sardynkę ? bo tej wielkości rybka jest holowana. Czy ktoś z was wie o co tu chodzi ? czy to jest mechanizm który ma zapobiec nadmiernemu wzbogaceniu się hahaha 😛 ? czy może chodzi o to żeby nas wku..rzyć do czerwoności ? Jeśli coś takiego ma funkcjonować to ok niech funkcjonuje ale na litość boską w jakiś logiczny sposób i niech to będzie gdzieś opisane, że może się zdarzyć i dlaczego. Edytowane 8 Lipca 2023 przez Abrakadabur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
many19721 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Abrakadabur napisał: A ja mam pytanie 😄 Czy ktoś z was wie co to za mechanizm działa na morzu, który przegryza przypony np 190kg podczas holowania jakiejś małej rybki. Zdarzyło mi się to już kilkukrotnie, ale zawsze w jakiś większych odstępach czasu, a ostatnio mam to dzień po dniu i zaczyna być to lekko denerwujące. Jak jakaś większa rybka weźmie i się popełni błąd no to przypon ulega zerwaniu lub czasami rybka weźmie i przegryzie ale tu jest przypadek kiedy mam już zaczepioną jakąś małą rybkę i podczas holu nagle jest "pśtąg" i przypon został przegryziony ? przez kogo ? witlinka ? sardynkę ? bo tej wielkości rybka jest holowana. Czy ktoś z was wie o co tu chodzi ? czy to jest mechanizm który ma zapobiec nadmiernemu wzbogaceniu się hahaha 😛 ? czy może chodzi o to żeby nas wku..rzyć do czerwoności ? Jeśli coś takiego ma funkcjonować to ok niech funkcjonuje ale na litość boską w jakiś logiczny sposób i niech to będzie gdzieś opisane, że może się zdarzyć i dlaczego. Znasz taką rybkę ja Rekin Śledziowy, jak znasz to odpowiedz na twoje pytanie. Szczupak o wadze 6 kg potrafi walnąć stalkę o wytrzymałości np: 18 kg. Tak to działa panie. Musisz nabyć wiedzy aby nie wypisywać takich herezji. Polecam oglądać ludzi którzy steramują RF4PL. Może się czegoś nauczysz. Piszesz bzdury i się ośmieszasz. Powodzenia i połamania. Albo trzeba zmienić położenie typu Achtuba, Sraty Gród, Bear Lake. Co ma ci napisać jeszcze. Edytowane 8 Lipca 2023 przez many19721 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrakadabur Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 2 godziny temu, many19721 napisał: Znasz taką rybkę ja Rekin Śledziowy, jak znasz to odpowiedz na twoje pytanie. Szczupak o wadze 6 kg potrafi walnąć stalkę o wytrzymałości np: 18 kg. Tak to działa panie. Musisz nabyć wiedzy aby nie wypisywać takich herezji. Polecam oglądać ludzi którzy steramują RF4PL. Może się czegoś nauczysz. Piszesz bzdury i się ośmieszasz. Powodzenia i połamania. Albo trzeba zmienić położenie typu Achtuba, Sraty Gród, Bear Lake. Co ma ci napisać jeszcze. Tak znam i domyślam się że to jest rekin. Tyle tylko, że jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby szczupak uderzył w holowaną rybę (nie mówię o żywcu). Zdarzyło mi się nie raz że szczupak przegryzł przypon ale jak łowiłem na żywca albo przynętę spinningową - nigdy nie uderzył w holowaną - złowioną inna rybę. Stąd było moje pytanie czy na morzu istnieje taki mechanizm. A jakżeś Pan Panie sarkazmu nie rozpoznał to może któryś ze streamerów coś na ten temat wspominał poszukaj 😛 Nota bene właśnie mi przegryzło kolejny przypon - to już trzeci w ciągu trzech dni 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
many19721 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 godzinę temu, Abrakadabur napisał: Tak znam i domyślam się że to jest rekin. Tyle tylko, że jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby szczupak uderzył w holowaną rybę (nie mówię o żywcu). Zdarzyło mi się nie raz że szczupak przegryzł przypon ale jak łowiłem na żywca albo przynętę spinningową - nigdy nie uderzył w holowaną - złowioną inna rybę. Stąd było moje pytanie czy na morzu istnieje taki mechanizm. A jakżeś Pan Panie sarkazmu nie rozpoznał to może któryś ze streamerów coś na ten temat wspominał poszukaj 😛 Nota bene właśnie mi przegryzło kolejny przypon - to już trzeci w ciągu trzech dni 🙂 No brawo ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aci-WKS Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 (edytowane) Witam, mam takie oto pytanko. Gdzie mogę zobaczyć wyniki rozgrywanych cyklicznie zawodów drużynowych ? Szczególnie interesują mnie wyniki jednego z teamów, któremu nie kibicuję. Edytowane 15 Lipca 2023 przez Aci-WKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopkowsky Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) W dniu 15.07.2023 o 13:29, Aci-WKS napisał: Witam, mam takie oto pytanko. Gdzie mogę zobaczyć wyniki rozgrywanych cyklicznie zawodów drużynowych ? Szczególnie interesują mnie wyniki jednego z teamów, któremu nie kibicuję. Hej Logujesz się na konto wchodzisz po prawej stronie Turnieje /Zawody... Później klikasz w pozostałe > klikasz w zawody które są zamknięte lub wręczanie nagród i tam na dole są wyniki. Archiwum starszych zawodów chyba jako tako nie ma jeżeli o to ci dokładnie chodziło. 1. 2. 3. Pozdrawiam. Edytowane 16 Lipca 2023 przez Jopkowsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aci-WKS Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 (edytowane) No i widzisz, wiek już nie ten 🙂 jak zwykle na poziomie 🙂 Dzięki wielkie i mnóstwo zdrowia 🙂 Edytowane 17 Lipca 2023 przez Aci-WKS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aci-WKS Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 (edytowane) Witam, nie tylko trofkami powinniśmy żyć 🙂 Jak dla mnie bardzo miłe zaskoczenie, gdzie po tak wielkiej aktualizacji odkrywam coś nowego, tak małego. Podrasowane kolorystycznie kołowrotki, wszak nad gustami się nie dyskutuje ale dla mnie na - TAK - duże TAK 🙂 Zmiana koloru Tagary 🙂 Troszeczkę poczytałem o ruchach, działaniach i decyzjach właścicieli gry i powiem Wam - zachowali się jak trzeba. Porządne podejście do tematu i ludzi tam pracujących. Poczytajcie sobie - warto. Przepraszam za osobistą dygresję. Edytowane 7 Października 2023 przez Aci-WKS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopkowsky Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 (edytowane) Prawdopodobnie niebawem te statystyki mogą się zmienić 😂 UPDATE 😄 Nowa rybka i kolejne 0,3% Edytowane 8 Października 2023 przez Jopkowsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombiarz_Polski Opublikowano 6 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Takie pytanie jak wy łowicie na tym 83:145 te karpie mi nie biorą nęce 10 porcji spombeb i 5 porcji spodem i 5 kulek amino pop-up 22 wrzucam z procy W to samo miejsce nęce i wrzucam zestawy Haczyki 2/0 I nie biorą Przynęty te same Suchą mieszanka takie same składniki jak używają pva gracze Rzucam w kierunku tego drzewa na drugiej stronie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levo Opublikowano 6 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 @Bombiarz_Polski Witam Może nie jest to odpowiedz do końca na twoje pytanie, bo pytasz o konkretny spot, ale według mnie za dużo nęcisz. Ja bym ograniczył to nęcenie. 10 porcji spombeb i tyle na minimum kilka godzin w grze, pod koniec ważności zanęty możesz dorzucić 5 porcji albo kilka kulek z procy. Nic więcej. Levo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopkowsky Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 W dniu 6.03.2024 o 10:19, Bombiarz_Polski napisał: Takie pytanie jak wy łowicie na tym 83:145 te karpie mi nie biorą nęce 10 porcji spombeb i 5 porcji spodem i 5 kulek amino pop-up 22 wrzucam z procy W to samo miejsce nęce i wrzucam zestawy Haczyki 2/0 I nie biorą Przynęty te same Suchą mieszanka takie same składniki jak używają pva gracze Rzucam w kierunku tego drzewa na drugiej stronie Witaj Zdecydowanie za dużo nęcisz... Ja używając 1dużej Pva x3 wędki zanęcam spodem lub spombem raz lub 2 razy na godzinę w grze o jednej i tej samej godzine np. 17:00, do tego raz na 2h proca te same kulki lecą... Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INER Opublikowano 2 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Wie ktoś kiedy będzie dostępny jarmark świąteczny w grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_Sad_Erpe Opublikowano 2 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 40 minut temu, INER napisał: Wie ktoś kiedy będzie dostępny jarmark świąteczny w grze? Spodziewać się można w okresie podobnych dat jak na screenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WariatTygrys Opublikowano 3 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2025 (edytowane) Serdecznie Zapraszam na turniej Organizowany w Rf4 !! Do wygrania Kołowrotek Venga 10000!!!!! Edytowane 3 Stycznia 2025 przez WariatTygrys 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INER Opublikowano 5 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2025 Czy jest jakiś sposób na złożenie zestawy na morze norweskie w taki sposób aby co chwile nie był on przegryziony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 6 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2025 11 godzin temu, INER napisał: Czy jest jakiś sposób na złożenie zestawy na morze norweskie w taki sposób aby co chwile nie był on przegryziony? Tak, użycie żyłki przyponowej np. Atami Leader nylon do wytworzenia przyponu strzałowego ograniczy ilość uciętych zestawów względem przyponu strzałowego z plecionki. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haczyk Opublikowano 19 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2025 Witam. Wracam po roku do gry i w związku z tym mam pewne pytanie. Czy są gdzieś mapy z namiarami na spoty tak jak było to kiedyś?? Interesowałyby mnie głównie dodane ostatnimi czasy nowe łowiska. Dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Shinichi Opublikowano 14 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 (edytowane) Czy może proszę ktoś raz a ostatni sprostować informację :Czy resetowanie łowiska naprawia brania ryb? (Siedzi godzine na łowisku i resetuje bo myśli że zaczną znowu tak samo brać "bo odpał spot"): - czy jest to tylko placebo graczy. I "branie" ryb i ich częstotliwość wynika z czasu serwerowego, pogody w której akurat brały i temperatury? A zresetowanie gry(wejście/wyjście z łowiska) nie ma żadnego wpływu na grę. Pozdrawiam 😉 Najlepiej gdyby raz a ostatni sprostował to @Levo jeśli można go o to prosić. Edytowane 14 Października 2025 przez Lord Shinichi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_Sad_Erpe Opublikowano 14 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 46 minut temu, Lord Shinichi napisał: Czy może proszę ktoś raz a ostatni sprostować informację :Czy resetowanie łowiska naprawia brania ryb? (Siedzi godzine na łowisku i resetuje bo myśli że zaczną znowu tak samo brać "bo odpał spot"): - czy jest to tylko placebo graczy. I "branie" ryb i ich częstotliwość wynika z czasu serwerowego, pogody w której akurat brały i temperatury? A zresetowanie gry(wejście/wyjście z łowiska) nie ma żadnego wpływu na grę. Pozdrawiam 😉 Najlepiej gdyby raz a ostatni sprostował to @Levo jeśli można go o to prosić. Hej, mam nadzieję, że starszy post Levo Ci pomoże na twoje pytania, poniżej wstawiam zrzut na podobne pytanie. Cytat: Pozdrawiam, Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Shinichi Opublikowano 14 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 Teraz, Maciej_Sad_Erpe napisał: Hej, mam nadzieję, że starszy post Levo Ci pomoże na twoje pytania, poniżej wstawiam zrzut na podobne pytanie. Cytat: Pozdrawiam, Maciej Hej a jaką datę ma ten post? Widziałem taką samą wiadomość sprzed 3 lat, potrzebuje dla potwierdzenia mojej teorii o placebo aktualnego info ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi