szkiel Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 W dniu 1.04.2023 o 16:17, Typical Stachu napisał: Początek streama: 17:00 Kanał: https://www.twitch.tv/typicalstachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkiel Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Strasznie ci to poszło nie wiedziałeś co i jak. Pełna Amatorka .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brawurrrra Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 W dniu 2.04.2023 o 18:12, szkiel napisał: Strasznie ci to poszło nie wiedziałeś co i jak. Pełna Amatorka .... A co? Problem z tym, że stream nie był z Bursztyna? Całkowicie Cię rozumiem szkiel 🙂 Słabo Stachu słabo, popraw się 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limit3d Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Mała zapowiedź wędkarstwa muchowego? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrakadabur Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) A ja mam pytanie 😄 Czy ktoś z was wie co to za mechanizm działa na morzu, który przegryza przypony np 190kg podczas holowania jakiejś małej rybki. Zdarzyło mi się to już kilkukrotnie, ale zawsze w jakiś większych odstępach czasu, a ostatnio mam to dzień po dniu i zaczyna być to lekko denerwujące. Jak jakaś większa rybka weźmie i się popełni błąd no to przypon ulega zerwaniu lub czasami rybka weźmie i przegryzie ale tu jest przypadek kiedy mam już zaczepioną jakąś małą rybkę i podczas holu nagle jest "pśtąg" i przypon został przegryziony ? przez kogo ? witlinka ? sardynkę ? bo tej wielkości rybka jest holowana. Czy ktoś z was wie o co tu chodzi ? czy to jest mechanizm który ma zapobiec nadmiernemu wzbogaceniu się hahaha 😛 ? czy może chodzi o to żeby nas wku..rzyć do czerwoności ? Jeśli coś takiego ma funkcjonować to ok niech funkcjonuje ale na litość boską w jakiś logiczny sposób i niech to będzie gdzieś opisane, że może się zdarzyć i dlaczego. Edytowane 8 Lipca 2023 przez Abrakadabur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
many19721 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Abrakadabur napisał: A ja mam pytanie 😄 Czy ktoś z was wie co to za mechanizm działa na morzu, który przegryza przypony np 190kg podczas holowania jakiejś małej rybki. Zdarzyło mi się to już kilkukrotnie, ale zawsze w jakiś większych odstępach czasu, a ostatnio mam to dzień po dniu i zaczyna być to lekko denerwujące. Jak jakaś większa rybka weźmie i się popełni błąd no to przypon ulega zerwaniu lub czasami rybka weźmie i przegryzie ale tu jest przypadek kiedy mam już zaczepioną jakąś małą rybkę i podczas holu nagle jest "pśtąg" i przypon został przegryziony ? przez kogo ? witlinka ? sardynkę ? bo tej wielkości rybka jest holowana. Czy ktoś z was wie o co tu chodzi ? czy to jest mechanizm który ma zapobiec nadmiernemu wzbogaceniu się hahaha 😛 ? czy może chodzi o to żeby nas wku..rzyć do czerwoności ? Jeśli coś takiego ma funkcjonować to ok niech funkcjonuje ale na litość boską w jakiś logiczny sposób i niech to będzie gdzieś opisane, że może się zdarzyć i dlaczego. Znasz taką rybkę ja Rekin Śledziowy, jak znasz to odpowiedz na twoje pytanie. Szczupak o wadze 6 kg potrafi walnąć stalkę o wytrzymałości np: 18 kg. Tak to działa panie. Musisz nabyć wiedzy aby nie wypisywać takich herezji. Polecam oglądać ludzi którzy steramują RF4PL. Może się czegoś nauczysz. Piszesz bzdury i się ośmieszasz. Powodzenia i połamania. Albo trzeba zmienić położenie typu Achtuba, Sraty Gród, Bear Lake. Co ma ci napisać jeszcze. Edytowane 8 Lipca 2023 przez many19721 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrakadabur Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 2 godziny temu, many19721 napisał: Znasz taką rybkę ja Rekin Śledziowy, jak znasz to odpowiedz na twoje pytanie. Szczupak o wadze 6 kg potrafi walnąć stalkę o wytrzymałości np: 18 kg. Tak to działa panie. Musisz nabyć wiedzy aby nie wypisywać takich herezji. Polecam oglądać ludzi którzy steramują RF4PL. Może się czegoś nauczysz. Piszesz bzdury i się ośmieszasz. Powodzenia i połamania. Albo trzeba zmienić położenie typu Achtuba, Sraty Gród, Bear Lake. Co ma ci napisać jeszcze. Tak znam i domyślam się że to jest rekin. Tyle tylko, że jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby szczupak uderzył w holowaną rybę (nie mówię o żywcu). Zdarzyło mi się nie raz że szczupak przegryzł przypon ale jak łowiłem na żywca albo przynętę spinningową - nigdy nie uderzył w holowaną - złowioną inna rybę. Stąd było moje pytanie czy na morzu istnieje taki mechanizm. A jakżeś Pan Panie sarkazmu nie rozpoznał to może któryś ze streamerów coś na ten temat wspominał poszukaj 😛 Nota bene właśnie mi przegryzło kolejny przypon - to już trzeci w ciągu trzech dni 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
many19721 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 godzinę temu, Abrakadabur napisał: Tak znam i domyślam się że to jest rekin. Tyle tylko, że jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby szczupak uderzył w holowaną rybę (nie mówię o żywcu). Zdarzyło mi się nie raz że szczupak przegryzł przypon ale jak łowiłem na żywca albo przynętę spinningową - nigdy nie uderzył w holowaną - złowioną inna rybę. Stąd było moje pytanie czy na morzu istnieje taki mechanizm. A jakżeś Pan Panie sarkazmu nie rozpoznał to może któryś ze streamerów coś na ten temat wspominał poszukaj 😛 Nota bene właśnie mi przegryzło kolejny przypon - to już trzeci w ciągu trzech dni 🙂 No brawo ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aci-WKS Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 (edytowane) Witam, mam takie oto pytanko. Gdzie mogę zobaczyć wyniki rozgrywanych cyklicznie zawodów drużynowych ? Szczególnie interesują mnie wyniki jednego z teamów, któremu nie kibicuję. Edytowane 15 Lipca 2023 przez Aci-WKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopkowsky Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) W dniu 15.07.2023 o 13:29, Aci-WKS napisał: Witam, mam takie oto pytanko. Gdzie mogę zobaczyć wyniki rozgrywanych cyklicznie zawodów drużynowych ? Szczególnie interesują mnie wyniki jednego z teamów, któremu nie kibicuję. Hej Logujesz się na konto wchodzisz po prawej stronie Turnieje /Zawody... Później klikasz w pozostałe > klikasz w zawody które są zamknięte lub wręczanie nagród i tam na dole są wyniki. Archiwum starszych zawodów chyba jako tako nie ma jeżeli o to ci dokładnie chodziło. 1. 2. 3. Pozdrawiam. Edytowane 16 Lipca 2023 przez Jopkowsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aci-WKS Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 (edytowane) No i widzisz, wiek już nie ten 🙂 jak zwykle na poziomie 🙂 Dzięki wielkie i mnóstwo zdrowia 🙂 Edytowane 17 Lipca 2023 przez Aci-WKS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aci-WKS Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 (edytowane) Witam, nie tylko trofkami powinniśmy żyć 🙂 Jak dla mnie bardzo miłe zaskoczenie, gdzie po tak wielkiej aktualizacji odkrywam coś nowego, tak małego. Podrasowane kolorystycznie kołowrotki, wszak nad gustami się nie dyskutuje ale dla mnie na - TAK - duże TAK 🙂 Zmiana koloru Tagary 🙂 Troszeczkę poczytałem o ruchach, działaniach i decyzjach właścicieli gry i powiem Wam - zachowali się jak trzeba. Porządne podejście do tematu i ludzi tam pracujących. Poczytajcie sobie - warto. Przepraszam za osobistą dygresję. Edytowane 7 Października 2023 przez Aci-WKS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopkowsky Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 (edytowane) Prawdopodobnie niebawem te statystyki mogą się zmienić 😂 UPDATE 😄 Nowa rybka i kolejne 0,3% Edytowane 8 Października 2023 przez Jopkowsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombiarz_Polski Opublikowano 6 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Takie pytanie jak wy łowicie na tym 83:145 te karpie mi nie biorą nęce 10 porcji spombeb i 5 porcji spodem i 5 kulek amino pop-up 22 wrzucam z procy W to samo miejsce nęce i wrzucam zestawy Haczyki 2/0 I nie biorą Przynęty te same Suchą mieszanka takie same składniki jak używają pva gracze Rzucam w kierunku tego drzewa na drugiej stronie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levo Opublikowano 6 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 @Bombiarz_Polski Witam Może nie jest to odpowiedz do końca na twoje pytanie, bo pytasz o konkretny spot, ale według mnie za dużo nęcisz. Ja bym ograniczył to nęcenie. 10 porcji spombeb i tyle na minimum kilka godzin w grze, pod koniec ważności zanęty możesz dorzucić 5 porcji albo kilka kulek z procy. Nic więcej. Levo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopkowsky Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 W dniu 6.03.2024 o 10:19, Bombiarz_Polski napisał: Takie pytanie jak wy łowicie na tym 83:145 te karpie mi nie biorą nęce 10 porcji spombeb i 5 porcji spodem i 5 kulek amino pop-up 22 wrzucam z procy W to samo miejsce nęce i wrzucam zestawy Haczyki 2/0 I nie biorą Przynęty te same Suchą mieszanka takie same składniki jak używają pva gracze Rzucam w kierunku tego drzewa na drugiej stronie Witaj Zdecydowanie za dużo nęcisz... Ja używając 1dużej Pva x3 wędki zanęcam spodem lub spombem raz lub 2 razy na godzinę w grze o jednej i tej samej godzine np. 17:00, do tego raz na 2h proca te same kulki lecą... Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INER Opublikowano 2 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Wie ktoś kiedy będzie dostępny jarmark świąteczny w grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej94 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 40 minut temu, INER napisał: Wie ktoś kiedy będzie dostępny jarmark świąteczny w grze? Spodziewać się można w okresie podobnych dat jak na screenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WariatTygrys Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Serdecznie Zapraszam na turniej Organizowany w Rf4 !! Do wygrania Kołowrotek Venga 10000!!!!! Edytowane 3 Stycznia przez WariatTygrys 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INER Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Czy jest jakiś sposób na złożenie zestawy na morze norweskie w taki sposób aby co chwile nie był on przegryziony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 11 godzin temu, INER napisał: Czy jest jakiś sposób na złożenie zestawy na morze norweskie w taki sposób aby co chwile nie był on przegryziony? Tak, użycie żyłki przyponowej np. Atami Leader nylon do wytworzenia przyponu strzałowego ograniczy ilość uciętych zestawów względem przyponu strzałowego z plecionki. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi