Adrian11 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Witaj @Adrian11, Dziękujemy za zgłoszenie. Wykonaj reinstalację vc++(najlepiej z paczki aio https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/) oraz DirectX(https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=35 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slay7 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Witam. Wczoraj po pewnej przerwie łowiłem na archipelagu z metalowej (dużej) łodzi na wacky. W chwili kiedy stałem z tyłu łodzi z wędką zauważyłem, że protoplasta przesuwa się po łodzi zgodnie z kierunkiem wiatru/fali - w moim przypadku od tyłu łodzi do przodu. W wyniku tego co kilkanaście sekund musiałem przesuwać postać do przodu aby stać przy samej rufie. Na skrinach widok uchwycony po około 20 sekundach bez wykonywania jakichkolwiek ruchów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Witaj @Slay7, Dziękujemy za zgłoszenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pruchcio Opublikowano Niedziela o 17:45 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:45 Witam. Miałem dzisiaj dziwną sytuację w grze, mianowicie ryba odpięła mi się z haka po wyciągnięciu z wody, ale tuż przed złapaniem ją w rękę. Wylądowała na ziemi kilka metrów od wody i.... nie mogłem ją w żaden sposób podnieść!:D Ani podbierakiem, ani stając nad nią, nic:D Poturlała się z powrotem do wody i odpłynęła. Nie wyglądało mi to na błąd, raczej na sytuację której twórcy gry nie przewidzieli. Dodaje ss jak ryba się turla bez żyłki w japie, przy schowanej wędce. A tak na marginesie, czy ilość gwiazdek przy haku ma wpływ na ograniczanie wypięć ryby, czy tylko na zdolność do zacinania? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borewicz Opublikowano Niedziela o 17:54 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:54 Opisana sytuacja wygląda jak wypięcie się ryby 😉 ilość gwiazdek pokazuje jakość danego elementu. Ma to oczywiście wpływ na zacinanie i wypinanie się ryby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pruchcio Opublikowano Niedziela o 19:00 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:00 Tak, ale czy to normalne ze nie moglem jej podnieść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borewicz Opublikowano Niedziela o 19:03 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:03 Tak. Jeśli ryba się wypięła, to nie masz możliwości jej podnieś - ryba uciekła 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pruchcio Opublikowano Niedziela o 19:32 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:32 Aha. Dobrze że to nie był okaz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy BAU Opublikowano Wtorek o 20:03 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:03 Witam. Użyłem tokenu na 3 dni premium a limit na zawody się nie zmienił. Czy tak powinno być? I pytanie mam odnośnie tych starowych zestawów... już nie można ich wysyłać? Czy ja coś źle robię? Pozdrawiam Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano Środa o 17:20 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:20 Witaj @Cichy BAU, Limit zawodów resetuje się o 1:00, natomiast premium i hh jest aktywne od razu po zakupie/aktywacji. Co do drugiego pytania, to tak. Obecnie można je przesyłać jeśli były zakupione za złote monety. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi