microbartek2 Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Nie wiem co jest nie tak ale paska nie wyświetla. Po restarcie nie ma nadal nie ma. F9 też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slay7 Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Witam. Zauważyłem taki błąd przeciążenia wędki. NA pickera założyłem koszyczek 20 g + zanętę. Koszyczek jest na jedną porcję - z jakiś powodów gra uważa że włożyłem do niego trzy porcje zanęty o łącznej wadze 30g i przeciąża zestaw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 24 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 W dniu 23.06.2024 o 11:27, Slay7 napisał: Witam. Zauważyłem taki błąd przeciążenia wędki. NA pickera założyłem koszyczek 20 g + zanętę. Koszyczek jest na jedną porcję - z jakiś powodów gra uważa że włożyłem do niego trzy porcje zanęty o łącznej wadze 30g i przeciąża zestaw. Pozdrawiam Dziękujemy za zgłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaHDstudio Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Przy próbie picia kawy podpisanej pod 4 slot szybkiego wyboru kilkanaście razy wyskoczył mi komunikat " wystąpił błąd wewnętrzny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 22 minuty temu, KubaHDstudio napisał: Przy próbie picia kawy podpisanej pod 4 slot szybkiego wyboru kilkanaście razy wyskoczył mi komunikat " wystąpił błąd wewnętrzny" Witaj, Możesz spróbować "odpiąć i przypiąć" kawę do slotu szybkiego wyboru. Czy wyskakuje coś jeszcze oprócz komunikacie o błędzie wewnętrznym, np. jakiś kod ore? Jeśli problem dalej będzie występował wykonaj diagnostykę w kliencie gry, a otrzymany plik wyślij na support@rf4.pl z opisem problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_Sad_Erpe Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 (edytowane) Witam po dzisiejszej aktualizacji są problemy ze stawianiem lamp w grze, podstawowa ujdzie, aczkolwiek Fiskarna Lampa kempingowa 7 Lat RF4 jest kompletnie źle dopasowana do tekstur, wystarczy lekkie skrzywienie tekstury i jest brak możliwości postawienia tej lampy. Proste tekstury pozwalają na postawienie tej lampy, jak widać na ostatnim screenie, oświetlić mogę sobie wzgórze. Edytowane 4 Lipca 2024 przez Maciej94 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Dziękujemy za zgłoszenie. 25 minut temu, Maciej94 napisał: Witam po dzisiejszej aktualizacji są problemy ze stawianiem lamp w grze, podstawowa ujdzie, aczkolwiek Fiskarna Lampa kempingowa 7 Lat RF4 jest kompletnie źle dopasowana do tekstur, wystarczy lekkie skrzywienie tekstury i jest brak możliwości postawienia tej lampy. Proste tekstury pozwalają na postawienie tej lampy, jak widać na ostatnim screenie, oświetlić mogę sobie wzgórze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) Naprawione 11 godzin temu, Przemo napisał: Po ostatniej aktualizacji nie mogę zapisać z pozycji menu szablonu z przepisami zanęt, dodam tylko ze mam konto premium i nie mam 30 -tu zapisanych szablonów 11 godzin temu, Przemo napisał: 11 godzin temu, Przemo napisał: Edytowane 6 Lipca 2024 przez Przemo Naprawione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiberoAroo Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 (edytowane) U mnie ten sam problem z zapisaniem szablonów co u Przemo Już naprawione Edytowane 7 Lipca 2024 przez LiberoAroo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbadian Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 1 godzinę temu, LiberoAroo napisał: U mnie ten sam problem z zapisaniem szablonów co u Przemo Już naprawione Cześć, u mnie identyczny problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Dziękujemy za zgłoszenia Przemo, LiberoAro, Barbadian. Wiemy o tym problemie i pracujemy nad jego rozwiązaniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombiarz_Polski Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 chciałbym zgłosić przykry błąd, który polega na tym, że nie mogę dodać szablonu z zanętą i pisze, że mam już 10, a mam 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_Sad_Erpe Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, Bombiarz_Polski napisał: chciałbym zgłosić przykry błąd, który polega na tym, że nie mogę dodać szablonu z zanętą i pisze, że mam już 10, a mam 6 Kolejnym razem polecam czytać ostatnie komentarze w dziale/temacie, ułatwi to Tobie i innym użytkownikom wgląd na bieżącą sytuację w tym dziale. 😉 Błąd jest znany i jest w trakcie naprawy. Edytowane 8 Lipca 2024 przez Maciej94 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W3st1993 Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 (edytowane) Witam mam taki błąd podczas zarzucania w dane miejsce (kolor czerwony) a plusk pokazuje się w innym miejscu (kolor zielony ). Morze Norweskie Edytowane 9 Lipca 2024 przez W3st1993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Dziękujemy za zgłoszenie @W3st1993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombiarz_Polski Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 znalazłem o to taki błąd, że można było wejść do budynku administracji na jeziorze miedzianym przez ściane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 15 godzin temu, Bombiarz_Polski napisał: znalazłem o to taki błąd, że można było wejść do budynku administracji na jeziorze miedzianym przez ściane Dziękujemy za zgłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotationq Opublikowano 15 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 Cześć, mam problem z ilością szablonów przeznaczonych na zanętę. Od niedawna cały czas wyskakuje mi, że nie mogę utworzyć kolejnego szablonu ze względu na limit 30: Jednakże aktualnie mam utworzonych maksymalnie kilkanaście szablonów, a dodatkowo posiadam konto premium więc moim zdaniem nie powinno być z tym problemu. Oto lista aktualnych szablonów: Dodam, że do niedawna nie miałem z tym problemów i mogłem normalnie dodawać kolejne pozycje. Problem zauważyłem w ciągu ostatnich 2-3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 15 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 1 godzinę temu, rotationq napisał: Cześć, mam problem z ilością szablonów przeznaczonych na zanętę. Od niedawna cały czas wyskakuje mi, że nie mogę utworzyć kolejnego szablonu ze względu na limit 30: Jednakże aktualnie mam utworzonych maksymalnie kilkanaście szablonów, a dodatkowo posiadam konto premium więc moim zdaniem nie powinno być z tym problemu. Oto lista aktualnych szablonów: Dodam, że do niedawna nie miałem z tym problemów i mogłem normalnie dodawać kolejne pozycje. Problem zauważyłem w ciągu ostatnich 2-3 dni. Dziękujemy za zgłoszenie, błąd jest na naszym trackerze i pracujemy nad jego rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy pl Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Siemka.U mnie jest to samo co u kolegi wyżej. Mam premkę . Wykasowałem do 20 szablonów i nadal nie mogę zapisać. Pozdro. Chudy pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TL_PL Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Mozna poprawic bo duzo takich spotow gdzie nie mozna postawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TymczasowyWedkarz Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Od aktualizacji 21.08 jest mały problem z dźwiękiem; przed aktualizacją takie coś nie miało miejsca; po hotfixie dalej występuje. Rzucam wędki, odchodzę od komputera, po 15min wygaszają mi się monitory, wracam, wszystkie dźwięki resetują się do maksymalnych wartości (zanim podejdę do komputera i ruszę myszką, słyszę w słuchawkach że wszystko gra zdecydowanie za głośno). Wchodzę w ustawienia, w momencie kliknięcia w zakładkę "Audio" dźwięk wraca do "moich" ustawień, suwaki są nieruszone, tak jak je tam zostawiłem. Na (chyba) 4 wygaszenia monitora, stało się tak 3 razy i za każdym musiałem kliknąć w zakładkę "Audio" żeby wszystko wróciło do normy. Dość irytujący bug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepin Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Witaj @TymczasowyWedkarz, Nie otrzymaliśmy jeszcze podobnych zgłoszeń na naszym lub innych regionach. Jesteś pewnym, że nie jest to spowodowane ustawieniami systemowymi/właściwościami peryferii i podzespołów? Być może podczas przechodzenia monitorów w stan uśpienia zmienia się urządzenie wyjściowe lub poziom głośności w ustawieniach dźwięku. Możesz spróbować w Ustawienia -> Dźwięk -> Panel sterowania dźwiękiem -> Wybrać swoje domyślne urządzenie wyjściowe i kliknąć ppm -> zakładka Zaawansowane -> odznaczyć "Włącz ulepszanie audio" oraz poeksperymentować z ustawieniami w zakładce komunikacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TymczasowyWedkarz Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 @Lepin, poklikałem trochę i już wiem co jest nie tak. Na początku bawiłem się ustawieniami dźwięku w systemie i zauważyłem, że cały ten problem występuje kiedy "włączę/wyłączę" któreś wyjście (patrz Twój screen okienko "dźwięk" zakładka "odtwarzanie"). Nie ma w sumie znaczenia czy dane wyjście jest oznaczone jako podłączone, niepodłączone, domyślne czy jakieś tam inne, wystarczy że kliknę prawy, "włącz" lub "wyłącz" na dowolne i cyk gra nagle chodzi na maksymalnej głośności. Mój monitor ma głośniki, więc jest jednym z wyjść audio i znajduję się na tej liście, w momencie w którym system po 15min wyłącza monitor, również zmieniał się jego stan w okienku "dźwięk". Potem wszedłem w ustawienia "Audio" w grze i po jakieś minucie patrzenia się na ekran doznałem olśnienia. Jakiś czas temu, przez przypadek zresetowałem ustawienia do domyślnych i ustawiając je na nowo stwierdziłem, że skoro słuchawki obsługują mi dźwięk przestrzenny to zamiast "stereo", ustawię "7.1". Aktualnie, zmieniłem na stereo i problem już nie występuje nawet jeżeli przestawiam "włącz/wyłącz" w ustawieniach wyjść dźwięku w systemie. Więc cały problem nie ma kompletnie związku z aktualizacją, mój błąd, sorki. Poprosiłem kolegę, żeby przetestował to samo u siebie i u niego problem nie występuje. Zatem strzelam, że to wina moich słuchawek albo sterowników. Przepraszam za zamieszanie. Swoją drogą, śmieszny przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misacik82 Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 (edytowane) zmizelo stříbro z učtu Edytowane 8 Września 2024 przez Misacik82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi