Skocz do zawartości

Pytania/Support - Problemy z połączeniem

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Rafiox22 napisał:

Ja mam taki problem nie chce nic pobrać ani sie połączyć zostawiam loga Mam Launchera ruska i konto również na waszym launcherze

log.txt 2.66 kB · 1 pobranie

Witam

Jeżeli problem nadal występuje proszę o kontant na admin@rf4.pl z pełnymi logami z launchera RF4

Levo

• 2 tygodnie później...

Witam, po ostatniej aktualizacji nie jestem w stanie się zalogować do gry. Cały czas mam komunikat że serwer nie odpowiada. Resety komputera, karty sieciowej itd nie pomagają.

Do aktualizacji wszystko działało poprawnie.

RF4PL_24258_20260107153448.7z

Edytowane przez Robertov520

Log wraz z opisem problemu wyślij mailem na adres admin@rf4.pl.

Jeśli problem występuje po ostatniej aktualizacji, to możesz spróbować wejść w katalog w którym jest zainstalowana gra i następnie w katalog "Update" włączyć segregowanie po dacie modyfikacji i usunąć folder ostatnio modyfikowany ( najświeższy).
Nie instalowałeś żadnych programów antywirusowych, zapór sieciowych itp które mogą blokować grę?

Nie, nic nie zmieniałem  ostatnich dniach. Dzisiaj usunąłem RF4luncher.conf. pobrało mi ponownie z 20GB przy ponownym uruchomieniu ale potem znowu brak połączenia z serwerem. Zaraz sprawdzę czy usunięcie ostatniej modyfikacji zadziała.

Niestety to też  nie pomogło. wysłałem zgłoszenie na mail

Edytowane przez Robertov520
update

Witam grałem sobie wczoraj przed jak i po update bez żadnych problemów dzisiaj około godz 22 rozłączyło mi grę myślałem że po prostu straciłem połączenie z internetem bo czasem u mnie się to zdarza niestety nie to było problemem i nie wiem co nim jest . Forum działa internet też bez zakłóceń więc nie wiem co jest przyczyną braku połączenia z serwerem ponieważ taką informację otrzymuje ilekroć próbuje się zalogować . Posiadam wasz Launcher , przenosiłem go kilka lat temu . proszę o kontakt 

RF4PL_24258_20260107222010.7z

Odinstalowałem rf i zainstalowałem ponownie. nadal bez zmian. Serwer gry nie odpowiada. połączenie z internetem mam bez zarzutu. wyłączenie wszelkich ochron itd także nic nie pomaga. Wszystkie ustawienia proxy i dnf ustawione zgodnie z zaleceniami. wszystkie możliwe aktualizacje zrobione, resety karty sieciowej i routera także.

Na tą chwile nie mam już pomysłu. wydaje mi się ze zrobiłem wszystko co możliwe. pozostaje mieć nadzieje ze kolejny patch to naprawi bo widzę ze nie jestem sam z tym problemem.