Ejsioo Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 . Rzeka Sura Sura jest drugim największym dopływem Wołgi i od dawna słynie ze swoich wspaniałych ryb. Występują tu karpie, tołpygi, ciosy, a jeśli masz szczęście, twoim trofeum może stać się czeczuga lub jesiotr. Są tutaj również nadające się do wędkowania małe jeziora i starorzecza znajdujące się w pobliżu rzeki. Na jednym z malowniczych brzegów tej krętej, z szybkim nurtem rzeki znajduje się wieś Zarzecze, w której można nie tylko kupić wszystko czego potrzeba, ale i dokonać naprawy sprzętu wędkarskiego. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sank51 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Sklepy 4 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TitusChytrus Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 No i tego mi brakowało... Szukałem jaj, ale bez jaj, tych jaj nie mogłem odnaleźć. Teraz już nie muszę popylać na "kręty". Piona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweladl Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 witam Malo jest jakis informacji o Surze ( miejscowki itp ) a ze w ostatnich dniach bralem udzial w zawodach na tej mapie to wrzuce kilka miejsc ktore odwiedzilem . 28:76 kl 25 trzeba troche posiedziec ale idzie wyciagnac tolpyge biala , pstra . trafia sie tez karp - przyneta peczek alg ja trafilem tolpyge biala na matchowke ( grunt 1.2m , kanapka algi,lisc kapusty ) , na TL rzut 60-80% grunt 30 ( mucha ) mozna takze polapac uklejki 19:47 kl 20-25 jeden z aktywniejszych spotow , na ciasto twarogowe wchodzi leszcz , na ciasto grochowe trafilem kilka sap . lowiem tez na algi,kornika i czerwonego robaka - trafial sie siniec,certa i krap 53:50 , 60:44 kl 10 , typowa farma ploci ( peczak, chruscik,jetka,kostki sera ) trafic tez mozna lina karpia i karasie . rosowka , zywiec zaba- wchodzi okon i szczupak co mnie zaskoczylo rowniez na rosowke wyciagnalem 3 wegorze , nie za duze ale teraz juz wiem 🙂 ze trafiaja sie na tym "bajorku" 97:39 kl 45 to taki spot loteria 🙂 na rosowke mozna wyciagnac rozne gatunki , najczesciej trafial sie sazan,tolpyga pstra,czeczuga,mietus . jesiotr rosyjski bral mi na turkucia podjadka glebia 7 ( 63:13 ) tam z dryfu trafilem kilka sumow , glownie na gumki lynns huge minnow 120- 02,04,010 ostatnim miejscem jest mala rzeczka przy mlynie , nie pamietam koordow ale zaraz przy mostku , na TL ( teleskop ) grunt 20-30cm , haki 24-20 rzucajac na srodek mozna trafic jelca a takze zywca ( ploc,karas,okon ) 1 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwirek06 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Wie ktoś gdzie obecnie bierze czeczuga?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi