p_system Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) tak ale przed ich nerfem głownie tajmień lenok jak pamietam Edytowane 25 Marca 2021 przez p_system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperp3214 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 A w jaki sposób najlepiej prowadzić te przynęty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_system Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 kwalfikacja na belay poprostu zwijałem a tak to trolingowałem na tungusce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperp3214 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisocha420 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Mój wędkarz postanowił że jedna wędka dla niego to za mało.. 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adria Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Czy ktoś mi może wytłumaczyć czy to jest zestaw na jelce?! Jeśli nie to dlaczego te małe gówna wciąż podtapiają spławik? I nie idzie ich nawet zaciąć. Fajnie brały omule ale oczywiście było za dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi