Skocz do zawartości
  • Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Ostatnie posty

• 21:67 klips 17 rzut na kamień.  
    • 🌊🎣 POŻEGNALNE ZAWODY W RUSSIAN FISHING 4 🎣🌊 🏆 WIELKI POŻEGNALNY TURNIEJ WĘDKARSKI – KRETY STRUMYK 📅 INFORMACJE ORGANIZACYJNE Data zawodów: 30.08.2026 Zapisy: od 14:00 Start zawodów: 15:00 Czas trwania: 2 godziny Zakończenie: 17:00 📺 TRANSMISJA NA ŻYWO 🔴 Twitch: https://www.twitch.tv/kowboy2p 🎯 ZASADY ZAWODÓW Każdy uczestnik musi złowić 3 wymagane gatunki ryb (waga całkowita) : 🐟 1. Szczupak 🐟 2. Rak Rzeczny 🐟 3.  Sapa 🏆 O zwycięstwie decyduje największa łączna waga wszystkich trzech wymaganych gatunków. ⚠️ UWAGA: Aby wynik został zaliczony, uczestnik musi złowić wszystkie trzy wymagane gatunki. 📍 INFORMACJE O ZAWODACH 🌊 Łowisko: Krety Strumyk 🎣 Metoda połowu: Dowolna 🪱 Przynęty: Dowolne ⚔️ Tryb rywalizacji: Indywidualny ⏱️ Czas trwania: 2 godziny 🏅 NAGRODY 🥇 1. miejsce: 5000 srebrnych monet + 15 złotych monet 🥈 2. miejsce: 4500 srebrnych monet + 10 złotych monet 🥉 3. miejsce: 4000 srebrnych monet + 5 złotych monet 🏅 4. miejsce: 3500 srebrnych monet 🏅 5. miejsce: 3000 srebrnych monet 📝 ZAPISY 📌 Rejestracja uczestników rozpoczyna się: 📅 30.08.2026 🕑 Godzina 14:00 🎣 Start zawodów: 15:00 🏁 Koniec zawodów: 17:00 Aby wziąć udział w zawodach, należy zgłosić swoją obecność przed rozpoczęciem turnieju. ❤️ PODZIĘKOWANIA Chciałbym z całego serca podziękować Wam za wszystko. Dziękuję za każdą wspólną godzinę, udział w zawodach, rozmowy, dobrą zabawę, emocje i przede wszystkim za całe wsparcie, jakie mi dawaliście. ❤️ To dzięki Wam organizowanie tych zawodów miało sens i dawało mi ogromną frajdę. Ze względu na mój wyjazd nie wiem, jak będzie wyglądała moja aktywność po 30.08.2026. Nie jestem w stanie powiedzieć, czy będą kolejne transmisje LIVE ani czy będę miał możliwość organizowania następnych zawodów. Dlatego chcę, aby te zawody były przede wszystkim podziękowaniem za cały wspólnie spędzony czas. ❤️🎣 Dziękuję każdemu z Was za obecność, wsparcie i wszystkie wspólne chwile. 🎣 DO ZOBACZENIA NAD WODĄ! Życzę wszystkim połamania kija, mocnych brań, udanych holi i rekordowych okazów! 🐟🔥 🌊 Do zobaczenia 30.08.2026 na Krety Strumyk! ❤️ DZIĘKUJĘ WAM ZA WSZYSTKO! ❤️    
  • Dodaj nową pozycję...