Skocz do zawartości
  • Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Ostatnie posty

• Nasze media społecznościowe Wyzwanie tygodnia 24/08 - 31/08 - Łosoś czarnomorski Witajcie, Zapraszamy do wzięcia udziału, w wyzwaniu tygodnia dla graczy z polskiego regionu, korzystających z samodzielnej wersji klienta RF4PL. Uwaga : Waga ryby podana w gramach musi zostać dodana w poście. Co trzeba zrobić? Celem wyzwania jest złowienie największej ryby z gatunku: Łosoś czarnomorski Liczą się tylko ryby, które wzięły i zostały wyciągnięte, w czasie trwania wyzwania. Rozpoczęcie/Zakończenie: Start wyzwania: 24/08/2026, godzina: 12:00 Koniec wyzwania: 31/08/2026, godzina: 12:00 Nagrody: I. Miejsce - Shooting Match 450 Nagrody zostaną wypłacone, w ciągu: 7 dni, od opublikowania wyników. Wyniki: Wyniki należy zamieścić, w tym temacie, do czasu zakończenia wyzwania. Można zamieszczać dowolną ilość postów, jednak pamiętajcie, że wygrywa tylko największa ryba. Wszystko zostanie dokładnie sprawdzone w logach, więc nie ma możliwości na jakiekolwiek oszustwo. W wiadomości należy zamieścić, następujące dane: Zrzut ekranu ryby  Waga ryby podana w gramach Nick z gry (musi być taki sam jak na forum) Poziom w momencie złowienia ryby Wyniki zostaną opublikowane, w ciągu: 7 dni, od zakończenia czasu wyzwania. Zasady wyzwania: Wiadomości, które nie będą zawierały wymaganych danych, nie będą brane pod uwagę. W przypadku, gdy kilku graczy złowi rybę o tej samej wadze, osoba która zamieści post jako pierwsza zostanie zwycięzcą. Nieczytelne zrzuty ekranu zamieszczone przez gracza, nie będą brane pod uwagę. Zgłoszenia do wyzwania łamiące regulamin lub zasady dobrego zachowania, nie będą brane pod uwagę. Wszelkie nieregulowane przypadki rozstrzyga administracja. W przypadku problemów z serwerem, połączeniem lub innych, administracja zastrzega sobie prawo, do zmiany terminu wyzwania lub wstrzymania go na czas nieokreślony. Ważne: W wyzwaniu mogą brać udział, tylko gracze z polskiego regionu, korzystający z samodzielnej wersji klienta Russian Fishing 4. Jeżeli jesteś zainteresowany przeniesieniem konta Steam na samodzielną wersję klienta gry, to wszystkie informacje znajdziesz, w tym temacie: Transfer konta ze Steam na klienta RF4 Powodzenia, Zespół FishSoft  
    • 21:67 klips 17 rzut na kamień.  
    • 🌊🎣 POŻEGNALNE ZAWODY W RUSSIAN FISHING 4 🎣🌊 🏆 WIELKI POŻEGNALNY TURNIEJ WĘDKARSKI – KRETY STRUMYK 📅 INFORMACJE ORGANIZACYJNE Data zawodów: 30.08.2026 Zapisy: od 14:00 Start zawodów: 15:00 Czas trwania: 2 godziny Zakończenie: 17:00 📺 TRANSMISJA NA ŻYWO 🔴 Twitch: https://www.twitch.tv/kowboy2p 🎯 ZASADY ZAWODÓW Każdy uczestnik musi złowić 3 wymagane gatunki ryb (waga całkowita) : 🐟 1. Szczupak 🐟 2. Rak Rzeczny 🐟 3.  Sapa 🏆 O zwycięstwie decyduje największa łączna waga wszystkich trzech wymaganych gatunków. ⚠️ UWAGA: Aby wynik został zaliczony, uczestnik musi złowić wszystkie trzy wymagane gatunki. 📍 INFORMACJE O ZAWODACH 🌊 Łowisko: Krety Strumyk 🎣 Metoda połowu: Dowolna 🪱 Przynęty: Dowolne ⚔️ Tryb rywalizacji: Indywidualny ⏱️ Czas trwania: 2 godziny 🏅 NAGRODY 🥇 1. miejsce: 5000 srebrnych monet + 15 złotych monet 🥈 2. miejsce: 4500 srebrnych monet + 10 złotych monet 🥉 3. miejsce: 4000 srebrnych monet + 5 złotych monet 🏅 4. miejsce: 3500 srebrnych monet 🏅 5. miejsce: 3000 srebrnych monet 📝 ZAPISY 📌 Rejestracja uczestników rozpoczyna się: 📅 30.08.2026 🕑 Godzina 14:00 🎣 Start zawodów: 15:00 🏁 Koniec zawodów: 17:00 Aby wziąć udział w zawodach, należy zgłosić swoją obecność przed rozpoczęciem turnieju. ❤️ PODZIĘKOWANIA Chciałbym z całego serca podziękować Wam za wszystko. Dziękuję za każdą wspólną godzinę, udział w zawodach, rozmowy, dobrą zabawę, emocje i przede wszystkim za całe wsparcie, jakie mi dawaliście. ❤️ To dzięki Wam organizowanie tych zawodów miało sens i dawało mi ogromną frajdę. Ze względu na mój wyjazd nie wiem, jak będzie wyglądała moja aktywność po 30.08.2026. Nie jestem w stanie powiedzieć, czy będą kolejne transmisje LIVE ani czy będę miał możliwość organizowania następnych zawodów. Dlatego chcę, aby te zawody były przede wszystkim podziękowaniem za cały wspólnie spędzony czas. ❤️🎣 Dziękuję każdemu z Was za obecność, wsparcie i wszystkie wspólne chwile. 🎣 DO ZOBACZENIA NAD WODĄ! Życzę wszystkim połamania kija, mocnych brań, udanych holi i rekordowych okazów! 🐟🔥 🌊 Do zobaczenia 30.08.2026 na Krety Strumyk! ❤️ DZIĘKUJĘ WAM ZA WSZYSTKO! ❤️    
  • Dodaj nową pozycję...