Levo Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Tutaj można zadawać pytania co do zawodów/turniejów na forum Levo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuras11 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 nie pisze o ktorej godzinie odbeda sie te zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuras11 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 ok po rejestracji widac start o 14 do 20 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSIMAZAKI Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 witam foty trzeba robić czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levo Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 12 minut temu, KOSIMAZAKI napisał: witam foty trzeba robić czy jak ? Witam , nie, wystarczy się tylko zarejestrować, reszta bedzie zrobiona automatycznie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotasek Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 no i się spóźniłem 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekM Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Witam, a ile trzeba czekać na wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levo Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 5 minut temu, ManiekM napisał: Witam, a ile trzeba czekać na wyniki? Witaj Do 3 dni 🙂 Levo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekM Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Wow, ok, nie było pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekM Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 gdzie można sprawdzić wyniki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levo Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 19 minut temu, ManiekM napisał: gdzie można sprawdzić wyniki Witaj W tym samym miejscu w którym się zarejestrowałeś . Będą one widoczne po sprawdzeniu wyników przez adminów. Levo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serbix Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 gratulacje bez flaszki się nie liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marhap Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Widzę że wyniki są zliczane z wszystkich regionów razem, zgadza się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levo Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Jak jest turniej globalny to tak , jak jest tylko regionalny to tylko z PL. Levo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marhap Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 No właśnie nigdzie nie mogę znaleźć w 3 ostatnich turniejach czy jest to turniej globalny czy regionalny ale po wpisie na samym dole ..." W turnieju mogą brać udział, tylko gracze z polskiego regionu, korzystający z samodzielnej wersji klienta Russian Fishing 4."... sądziłem że zawody są zliczane oddzielnie z poszczególnych regionów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamor Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Czy na to wydarzenie należy też zarejestrować się w grze w zakładce turnieje in game czy wystarczy przez stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratogon Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Witaj @Kamor, Na turniej rejestrujesz się tylko i wyłącznie poprzez stronę główną: https://rf4.pl/ Postępuj zgodnie z tym co jest napisane, w punkcie Rejestracja. Pozdrawiam, Stratogon 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levo Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 3 minuty temu, Kamor napisał: Czy na to wydarzenie należy też zarejestrować się w grze w zakładce turnieje in game czy wystarczy przez stronę? Witaj Przez stronke , rejestracja będzie otwarta o 18.00. Tutaj jest opisane jak to zrobić. Levo 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo03131 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Ryby wymagane w tych zawodach mogę złowić gdziekolwiek czy mam sugerować się zdjęciem Starego Grodu i tylko stamtąd będą się liczyły ryby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levo Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 2 minuty temu, Pablo03131 napisał: Ryby wymagane w tych zawodach mogę złowić gdziekolwiek czy mam sugerować się zdjęciem Starego Grodu i tylko stamtąd będą się liczyły ryby ? Witaj Nie, nie musi być to Stary Gród w tych zawodach , jeśli łowisko jest wymagane będzie to napisane. Pozdrawiam Levo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lifi91 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Są jeszcze zapisy na te zawody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Lifi91 napisał: Są jeszcze zapisy na te zawody? Tak są🙂 Tutaj znajdziesz więcej info jak to działa i jak się można zapisać 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lifi91 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) dzieki @Levo Sazany to nie na mój sprzęt 😛 Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Lifi91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Lifi91 napisał: dzieki @Levo Sazany to nie na mój sprzęt 😛 Turniej 1-27 lvl jest na Jelca nie na Sazana 🙂 Pozdrawiam Levo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala123456789 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Mam prośbę. Aby w tytule zawodów ogłaszanych na forum wpisać pod jaką nazwą są ogłoszone w grze. Jest kilka innych zawodów a jako początkujący ciężko jest mi wyłapać które to są. Może ja czegoś nie zaznaczyłem lub nie odhaczyłem .Mają się odbyć 22.05 Edytowane 21 Maja 2020 przez Tomala123456789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi